Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dijelimo ulaznice!
  • 23.03.2016. 10:30

S Agroklubom na Proljetni bjelovarski sajam!

Osvojite po dvije ulaznice za Proljetni međunarodni bjelovarski sajam!

  • 1.413
  • 68
  • 0

Agroklub Vas i ove godine, u suradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na Proljetni međunarodni bjelovarski sajam. Ukoliko želite biti dio najvećeg međunarodnog poljoprivrednog sajma u Hrvatskoj, čak 19. po redu, možete osvojiti 10 x 2 ulaznice.

Sajam se ove godine održava od 01. do 03. travnja 2016. na dobro poznatom sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara, a i ove godine će biti značajno mjesto za okupljanje i prezentaciju poslovnih mogućnosti brojnih izlagača i poslovnih trendova. Uz brojna događanja, kao što su prezentacije, predavanja, okrugli stolovi i konferencije, koje će se odvijati za vrijeme trajanja sajma, ove godine će se po prvi puta održati i događanje pod nazivom Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Kako do ulaznica?

Agroklub će razveseliti deset najsretnijih čitatelja s besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do petka, 25. ožujka, u podne (12:00).

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu.

Sretno i vidimo se na 19. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

19. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam Drvni svijet Bjelovarski sajam Gudovac Agroklub


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]