Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog sela
  • 10.03.2016. 16:30

Romić na otvorenju Proizvoda hrvatskog sela!

Na sajmu će se promovirati i prodavati proizvodi hrvatskog sela do kojih se teže dolazi, ali i promovirati kultura i tradicija hrvatskog sela.

Foto: Pixabay
  • 1.004
  • 108
  • 0

Svoj protokolarni dan ministar poljoprivrede Davor Romić sutra (petak) će započeti otvorenjem 15. Sajma Proizvodi hrvatskog sela u Boćarskom domu u Zagrebu. Na njemu će se promovirati i prodavati proizvodi hrvatskog sela do kojih se teže dolazi, ali i promovirati kultura i tradicija hrvatskog sela.

Na ovogodišnjem izdanju Proizvoda hrvatskog sela sudjelovat će proizvođači hrvatskih autohtonih poljoprivrednih prehrambenih proizvoda, čiji su nazivi registrirani i zaštićeni s oznakom izvornosti i zemljopisnog podrijetla.

Tako će se posjetiteljima sajma predstaviti Poljoprivredna zadruga Ogulin sa svojim Ogulinskim kiselim kupusom/Ogulinskim kiselim zeljem, Udruga proizvođača kulena - baranjskog kulena s njihovim Baranjskim kulenom, a Udruga proizvođača drniškog pršuta s Drniškim pršutom.

Na trodnevnom sajmu koji će trajati do 13. ožujka svoj Poljički soparnik/Poljički zeljanik/Poljički uljenjak predstavit će i Udruga Poljički soparnik, dok će Udruga Slavonski domaći kulen - kulin pred posjetitelje iznijeti Slavonski kulen/Slavonski kulin.

Sajam se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba.

Foto: Pixabay


Tagovi

Zagreb Sajam "Proizvodi hrvatskog sela" Boćarski dom Ministarstvo poljoprivrede Kulen Soparnik Kiselo zelje Baranja Ogulin Pršut Drniš


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)