Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.06.2020. 13:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Rezervirajte svoje mjesto na 28. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Ovogodišnji, 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 11. do 13. rujna. Prijavite se na vrijeme! 

Foto: Vedran Stapić
  • 1.001
  • 296
  • 0

Planirani, 23. Proljetni je odgodila pandemija koronavirusa, no već 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam otvorit će vrata posjetiteljima!

"Nakon nekoliko mjeseci otežanih uvjeta života i poslovanja, pokažimo ponovno na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije te građevinskoj i komunalnoj opremi“, poručuju iz Bjelovarskog sajma.

Tradicionalna Državna stočarska izložba 

U sklopu sajma koji će se održati od 11. do 13. rujna, tradicionalno se organizira i 28. Državna stočarska izložba, jedina takve vrste u Republici Hrvatskoj, 5. Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, 3. HOROP – sajam opreme za hortikulturu kao i 3. GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Sve informacije o sajmu možete pronaći ovdje.

Podsjećamo, izložbenim je potrebama prošle godine bilo prilagođeno 6.000 m2 zatvorenog prostora, 1.800 m2 nadstrešnica, 70.000 m2 otvorenog prostora te 5.000 m2 objekata namijenjenih izložbi stoke.

Posjetitelji i ove godine mogu očekivati veliku izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, građevinske i komunalne opreme te strojeva, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni će program upotpuniti stručna predavanja, okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava. Bit će tu i uvijek atraktivne prezentacije rada raznih stojeva i alata.

Vrijeme pandemije iskoristili za uređenje novog izložbenog prostora

Podsjećamo, premda je pandemija koronavirusa odgodila 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, na prostoru u Gudovcu je bilo radno. Obavljali su se zacrtani planovi uređenja novog izložbenog prostora. Kako nam je još u travnju otkrio direktor Davorin Posavac, bili su u završnoj fazi uređenja 10.000 četvornih metara novog izložbenog, otvorenog prostora.

Zemljani radovi su već bili obavljeni, postavljene su nove instalacije, priključci za vodu i struju te bandere s rasvjetom. Dakle, izlagače i posjetitelje dočekat će veći prostor, uz kojega se uređuje i šetnica. 

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu i narudžbenicu dodatne opreme možete preuzeti u dokumentima ispod teksta!


Dokumenti


Tagovi

Bjelovar Sajam Državna stočarska izložba Peti element HOROP GRO-KO


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Slavonski poljoprivrednici danas su traktorima stigli u središte Đakova, ispred Župne crkve Svih Svetih, gotovo na samom korzu. #prosvjed
Uskoro više!
Foto: Željka Rački-Kristić