Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralno-turistički objekti
  • 27.03.2016. 07:30

Regionalni forum obiteljskog smještaja

Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac održava se u četvrtak, 31. ožujka!

  • 280
  • 11
  • 0

Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac održava se u četvrtak, 31. ožujka u 11 sati, u kongresnoj dvorani hotela Jezero, u NP Plitvička jezera.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika - Karlovac, koja djeluje pri ŽK Otočac, u suradnji sa Sektorom za turizam HGK. Partneri u organizaciji Regionalnog foruma su NP Plitvička jezera i Udruga iznajmljivača Novalje.

Sajam za ruralno-turističke objekte

Regionalni će forum okupiti vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz stalne potrebe za skretanjem pozornosti na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije. Važno je naglasiti i potrebu za promicanjem turističkih potencijala, razvoj selektivnih oblika turizma i njihovu promociju, razmjenu informacija i upoznavanje potencijalnih partnera, informiranost o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnost rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativna rješenjima važna za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanje privatnog i javnog sektora, a sve s ciljem kvalitetne promidžbe i brandiranja destinacije.

Program Regionalnog foruma možete vidjeti u pratećim dokumentima. Svoje sudjelovanje prijavite putem online obrasca u nastavku.


Dokumenti


Tagovi

Ruralni turizam Ugostiteljske usluge Regionalni forum


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer