Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PPDIV
  • 03.12.2016. 18:00

Raste Sindikat zaposlenih u poljoprivredi

8. Kongres Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi održan je u Opatiji!

  • 1.234
  • 127
  • 0

U ime ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića - državni tajnik Ministarstva poljoprivrede Tugomir Majdak pozdravio je u Opatiji delegate, goste i uzvanike 8. Kongresa Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi.

Ovaj najbrojniji granski sindikat u RH okuplja preko 17.000 članova. "Nova Vlada RH u svom Programu definira razvoj poljoprivrede kao važan prioritet, a sigurnost poslovanja poljoprivrednika, promicanje nacionalnih proizvoda uz povećanje konkurentnosti, samodostatnosti i zaposlenosti u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije ciljevi su resornog ministarstva.

Relizirati ćemo također potrebno partnerstvo i dijalog u izradi kvalitetnog zakonskog i strateškog okvira kako bi ostvarili navedene ciljeve", najavio je Majdak.

Ukupno je na kongresu bio nazočan 101 delegat iz cijele zemlje. Aktualni predsjednik Šimo Orešković podnio je delegatima izvješće o rezultatima u razdoblju 2016. - 2020. Uspjeh u radu Sindikata PPDIV-a poželio je i Mladen Novosel, predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.


Tagovi

Kongres sindikata Poljoprivreda Tugomir Majdak


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]