Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wellcone 2016
  • 03.05.2016. 12:30

Raskoš kontinentalne Hrvatske na Wellcone 2016.

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na prvom regionalnom sajmu kontinentalnog turizma Wellcone!

  • 598
  • 27
  • 0

Kontinentalna Hrvatska neotkriveno je turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, netaknutom, bregovitom ambijentu Središnje Europe.

Iako se Republika Hrvatska u Europi i svijetu već istaknula ljepotom svoje morske obale, otoka, poluotoka i nacionalnih parkova, vrijeme je da ostvari svoj apsolutni turistički potencijal, promocijom skrivenih ljepota kontinentalne Hrvatske.

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na prvom regionalnom sajmu kontinentalnog turizma "Wellcone", koji će se održavati od 13. do 15. svibnja 2016. u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.

Od srednjeg vijeka do modernog doba

Na 2.000 četvornih metara modernog izložbenog prostora, posjetiteljima će biti predstavljena cjelokupna kulturno-turistička ponuda kontinentalne Hrvatske, hoteli, restorani, vinarije, seoski turizmi, turističke i putničke agencije, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, turističke zajednice, županije i gradovi, muzeji, toplice, svetišta i ostalo iz turističke ponude.

Prvi regionalni sajam kontinentalnog turizma "Wellcone", jedinstvena je manifestacija koja će i posjetiteljima i izlagačima pružiti bogat popratni sadržaj, kao što su sudjelovanja na radionicama i panel raspravama, odlasci na jednodnevne izlete, vožnje kočijom kroz grad Krapinu i uživanje u kulturno-glazbenom programu, te brojni popusti i nagrade. Od neandertalaca, srednjeg vijeka, pa sve do modernog doba, uz eno i gastro delicije.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, uz supokroviteljstva Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore, te uz partnere Krapinsko-zagorsku županiju, grad Krapinu, Turističku zajednicu Krapinsko-zagorske županije, Turističku zajednicu grada Krapine, Zagorsku razvojnu agenciju, LAG Zeleni bregi, Presečki grupu d.o.o. i Fil-art d.o.o., akademske partnere Veleučilište Vern, Veleučilište Baltazar Zaprešić, medijskog pokrovitelja Radio Kaj, a u organizaciji Zagorje Internationala d.o.o. i tvrtke VinOlivaWine&FoodCommunication.


Tagovi

Turizam Kontinentalna Hrvatska Krapina Wellcone Radionice Izlet Sajam


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]