Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vino
  • 26.11.2013. 08:45

Radionica za vinare i vinogradare

Radionica za sve zainteresirane vinare i vinogradare, održat će se 2. prosinca u Osijeku

  • 237
  • 19
  • 0

U Županijskoj komori Osijek, 2. prosinca 2013. godine s početkom u 11:00 sati, će se održati radionica za vinare i vinogradare koju organiziraju HGK Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Ministarstvo poljoprivrede.

Na radionici će predstavnici Ministarstva poljoprivrede govoriti o Nacionalnom programu pomoći sektoru vina 2014. - 2018. Isto tako, biti će riječi o tri međusobno povezana Pravilnika (investicije u vinarije, restrukturiranje vinograda i promidžba u trećim zemljama), kao i o izradi specifikacija za zaštićene oznake izvornosti vina.

Na radionici će biti predstavljen plan promotivnih aktivnosti Hrvatske gospodarske komore za sektor vina u 2014. godini.

Radionica je namijenjena vinarima i vinogradarima s područja Slavonije i Baranje, kao i svim službama koje prate ovu djelatnost, počevši od Poljoprivredne savjetodavne službe, županijskih ureda za poljoprivredu, razvojnih agencija, pa sve do konzultanata za pripremu EU projekata, HBOR-a i banaka.

Više informacija možete saznati na: www.hgk.hr

Photo: varazdin-online.com


Tagovi

Vinarstvo Vinogradarstvo Osijek Slavonija i Baranja HGK Vino Ministarstvo poljoprivrede

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]