Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 21.04.2014. 09:25

Radionica prepoznavanja samoniklog jestivog bilja

Udruga ZMAG organizira Radionicu prepoznavanja samoniklog jestivog bilja!

  • 188
  • 16
  • 0

Udruga ZMAG, na Recikliranom imanju u Vukomeriću, 27.04.2014. organizira Radionicu prepoznavanja samoniklog jestivog bilja. Na radionici će se učiti kako promatrati okolinu i prepoznati biljke, gdje, kada i kako ubrati samoniklo bilje, ne narušavajući prirodnu ravnotežu, te kako to bilje iskoristiti za hranu ili kao lijek.

Podučiti će i kako ga sačuvati za kasniju upotrebu. Biti će prilike i za degustaciju, a svi polaznici će dobiti i popis bilja koje pronađemo s latinskim nazivima, te idejama kako ga iskoristiti. Radionica obuhvaća teoretski i praktični dio nastave, koji će se održati u prirodi i uključit će i laganu fizičku aktivnost.

Cijena je ove radionice 150 kn (ručak uključen u cijenu). Prijave se vrše putem formulara. Ako imate više pitanja, javite se na mail info@zmag.hr.


Tagovi

ZMAG Sunčana Pešak Bruno Motik Samoniklo bilje


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]