• Online radionica
  • 12.11.2021. 13:10

Radionica: Kako izgraditi uspješnu start-up tvrtku u poljoprivredno-prehrambenoj industriji?'

Namijenjena je svima koji planiraju pokrenuti ili tek razmišljaju o poduzetničkom pothvatu u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, najavljuju organizatori.

Foto: Depositphotos/fizkes
  • 216
  • 52
  • 0

"Kako izgraditi uspješnu start-up tvrtku u poljoprivredno-prehrambenoj industriji?', naziv je online radionice koja će se održati u organizaciji tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska.

Kako napominju, namijenjena je svima koji planiraju pokrenuti ili tek razmišljaju o poduzetničkom pothvatu u poljoprivredno-prehrambenom sektoru ili poduzetničkim projektima čije su djelatnosti vezane uz hranu, tehnologiju i održivost. 

Online radionica održat će se u srijedu, 17. studenog 2021. godine od 10 sati, a prijaviti se možete ovdje

"Svi prijavljeni imat će priliku steći praktična znanja, upoznati se s primjerima iz prakse i educirati o procedurama prije kretanja na tržište", najavljuju organizatori. 
 


Tagovi

Radionica Online Start-up TERA Tehnopolis


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

13.01.2017. tata fotkao negdje na Dilj gori.