• Edukacija
  • 16.12.2014. 15:20

Radionica iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina

U Županijskoj komori u Osijeku, sutra, 17. prosinca 2014. godine održat će se radionica za dva nova javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018.

  • 149
  • 7
  • 0

U Županijskoj komori u Osijeku, sutra, 17. prosinca 2014. godine održat će se radionica za dva nova javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018., i to za mjere "Restrukturiranje i konverzija vinograda" te "Investicije u vinarije i marketing vina". Organizatori radionice su: Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te Udruženje vinarstva pri HGK-u. Podsjetimo, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 19. studenog, Javni natječaj u NN 136/14.

Radionica je namijenjena vinarima i vinogradarima s područja Osječko - baranjske i Vukovarsko - srijemske županije i jedna je od nekoliko predviđenih regionalnih radionica gdje će se vinare i vinogradare informirati o detaljima postupka prijave na natječaje i dosadašnjim iskustvima u realizaciji mjera.


Tagovi

Radionica Vinogradari Vinari Javni natječaj Investicije u vinarije Marketing vina APPRRR Ministarstvo poljoprivrede Udruženje vinarstva HGK Županijska komora Osijek