Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 16.12.2014. 15:20

Radionica iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina

U Županijskoj komori u Osijeku, sutra, 17. prosinca 2014. godine održat će se radionica za dva nova javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018.

  • 167
  • 7
  • 0

U Županijskoj komori u Osijeku, sutra, 17. prosinca 2014. godine održat će se radionica za dva nova javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018., i to za mjere "Restrukturiranje i konverzija vinograda" te "Investicije u vinarije i marketing vina". Organizatori radionice su: Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te Udruženje vinarstva pri HGK-u. Podsjetimo, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 19. studenog, Javni natječaj u NN 136/14.

Radionica je namijenjena vinarima i vinogradarima s područja Osječko - baranjske i Vukovarsko - srijemske županije i jedna je od nekoliko predviđenih regionalnih radionica gdje će se vinare i vinogradare informirati o detaljima postupka prijave na natječaje i dosadašnjim iskustvima u realizaciji mjera.


Tagovi

Radionica Vinogradari Vinari Javni natječaj Investicije u vinarije Marketing vina APPRRR Ministarstvo poljoprivrede Udruženje vinarstva HGK Županijska komora Osijek

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.