Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruga Vinoljupci
  • 13.12.2017. 13:00

Prvi zagrebački Advent za vinoljupce

Ljubitelji vina moći će kušati oko stotinjak vinskih etiketa – od pjenušaca, preko autohtonih sorti, pa sve do kasnih berbi.

Foto: Udruga Vinoljupci
  • 230
  • 21
  • 0

Prvi zagrebački Advent za vinoljupce na rasporedu je u petak, 15.12.2017. s početkom u 19 sati, a održat će se u restoranu "Muzej" u sklopu Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu. Prema najavama organizatora, udruge Vinoljupci, ova urbana vinska izložba okupit će dvadesetak vinara iz cijele Hrvatske, a ljubitelji vina moći će kušati oko stotinjak vinskih etiketa - od pjenušaca, preko autohtonih sorti, pa sve do kasnih berbi.

Osim prilike za degustaciju brojnih vina po popularnim cijenama, svim vinoljupcima ovo je prilika da upoznaju vinare, saznaju više o izloženim vinskim etiketama te da uživaju u živoj svirci i slasnim gastro kreacijama restorana Muzej.

Udruga Vinoljupci aktivno djeluje od 2014.godine na promicanju vinske kulture i turizma. Do sada je organizirala šest open-air vinskih festivala, te brojna manja vinska događanja i susrete s ciljem kreiranja vinskog identiteta Zagreba i promicanja vinske kulture na neformalan i zabavan način.

Foto: Udruga Vinoljupci


Tagovi

Advent Zagreb Vinoljupci


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]