Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HUMP
  • 19.02.2016. 14:25

Prvi skup mladih poljoprivrednika

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika HUMP Agro organizira prvo veliko ovogodišnje okupljanje mladih poljoprivrednika u Zagrebu, 24. veljače 2016. u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede.

  • 3.014
  • 398
  • 0

Ovo je prvo ovogodišnje okupljanje mladih poljoprivrednika i želja je Udruge mladih hrvatskih poljoprivrednika, HUMP, da se udruzi pridruži što većih broj mladih koji se žele aktivno uključiti u rad i bolje organiziranje naše udruge. Prvi skup mladih poljoprivrednika u ovoj godini organiziraju s namjerom pokretanja serije edukacija, a jedna od njih jest prezentacija na temu EU fondova i mogućnosti koje oni pružaju mladim poljoprivrednicima.

Na skupu će prezentirati i mogućnosti kreditiranja i paketa za mlade poljoprivrednike, kao i korisne savjete oko korištenja zaštitnih sredstava u poljoprivrednoj proizvodnji, govori Jan Marinac, predsjednih HUMP-a.

Podrška mladima od Hrvatske poljoprivredne komore

"Smatramo da je udruživanje mladih poljoprivrednika važno za daljnju budućnost hrvatske poljoprivrede, a podršku ćemo dobiti i od predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore Matije Brlošića, dok će se mladima obratiti i doc. dr. sc. Mario Njavro, novi pomoćnik ministra poljoprivrede za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju", nadodaje Marinac.

Mladi poljoprivrednici i uključivanje mladih menadžera u sektor agrobiznisa

Kako je istaknuo Marinac, skup će biti i prilika da se mlade poljoprivrednike pozove i na Međunarodni otvoreni dan mladih poljoprivrednika koji će se održati 1. travnja u Bjelovaru tijekom održavanja 19. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma. Tijekom Otvorenog dana mladih poljoprivrednika bit će održana i panel-konferencija s temom Mladi poljoprivrednici i uključivanje mladih menadžera u sektor agrobiznisa.

"Očekujemo da će nam se javiti mladi poljoprivrednici koji žele izlagati na sajmu te promovirati svoje proizvode. Dobili smo veliku podršku Bjelovarskog sajma koji želi da u budućnosti Otvoreni dan dobije još jači međunarodni karakter te postane mjesto tradicionalnog okupljanja mladih poljoprivrednika iz EU, ali i iz bliže regije", kaže Marinac. Udruga je već dobila potvrdu da će na prvom Međunarodnom otvorenom danu sudjelovati mladi poljoprivrednici iz Slovenije, Srbije, Slovačke, BiH, a vrlo vjerojatno i iz još nekoliko zemalja.

Za sve informacije i prijave možete se obratiti na katarina@hump.hr.


Tagovi

Mladi poljoprivrednici HUMP Agro Događaji Zagreb Okupljanje


Partner

HUMP Agro

Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr web: http://www.hump.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]