AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Prvi Sajam mladih poljoprivrednika u Zagrebu

Prvi Sajam mladih poljoprivrednika u Zagrebu

HUMP

Prvi Sajam mladih poljoprivrednika u Zagrebu

Datum: 27.04.2017. 09:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Na prvom sajmu mladih poljoprivrednika koji će se održati od 12. do 13. svibnja 2017. na trgu Petra Preradovića sudjelovat će 20 mladih poljoprivrednika sa svojim proizvodima.

Prvi Sajam Mladih Poljoprivrednika organizira Hrvatska Udruga Mladih Poljoprivrednika HUMP u suradnji s Gradom Zagrebom te pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića.

Na prvom sajmu mladih poljoprivrednika koji će se održati od 12. do 13. svibnja 2017. na trgu Petra Preradovića sudjelovat će 20 mladih poljoprivrednika koji će predstaviti svoje proizvode. Sajam je prodajnog i informativnog karaktera na kojem će se sudjelovati najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici.

Svakih pola sata predstavit ćemo jednog od izlagača, a tijekom održavanja sajma bit će i nagradna igra za posjetitelje koje ćemo nagraditi sa tri nagrade naših proizvođača.

Broj pregleda članka: 2627; Uspješnost članka: 221.35

Tagovi: HUMP, Sajam mladih poljoprivrednika

Ključne riječi članka: prvi, sajam, mladih, poljoprivrednika, u, zagrebu, poljoprivrednika, mladih, sajam, mladih poljoprivrednika, poljoprivrednika koji, sajam mladih, prvi sajam, sajam mladih poljoprivrednika, prvi sajam mladih


Ivana Nađ

Svi tekstovi autora

Autorica Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."