Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatski ruralni parlament
  • 01.02.2015. 14:05

Prvi Hrvatski ruralni parlament!

Cilj nacionalnog ruralnog parlamenta je uvažiti glas ruralnih zajednica, u kojima stanovnici imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnoj razvoja te jačati veze i partnerstva.

Foto: depositphotos.com
  • 537
  • 27
  • 0

Hrvatska mreža za ruralni razvoj - HMRR organizira u Baranji prvi Hrvatski ruralni parlament, koji će se održati od 16. do 18. travnja 2015. godine.

Cilj nacionalnog ruralnog parlamenta je uvažiti glas ruralnih zajednica, u kojima stanovnici imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnoj razvoja te jačati veze i partnerstva. Konferencijom će se nastojati postići mogućnosti i perspektive razvoja ruralnih područja, podijeliti dobra iskustva i prikazati primjere dobrih praksi te potaknuti stanovništvo ruralnih područja na zajedništvo i akciju za razvoj njihovih zajednica u razdoblju 2014.-2020. godine.

Ususret prvom Hrvatskom ruralnom parlamentu

Sudionici konferencije mogu biti svi dionici ruralnog razvoja iz svih sektora i na svim razinama, dok su glavni pokretači i organizatori nacionalnih ruralnih parlamentova organizacije civilnog društva.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Hrvatski ruralni parlament Ruralni razvoj Umrežavanje Iskustva Partnerstva Lokalni razvoj HMRR

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]