Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam meda
  • 25.11.2013. 11:10

Prvi bazar meda - Crna Gora

Na pčelarskoj manifestaciji Prvi bazar meda prezentirana šarolika ponuda crnogorskih pčelara

  • 294
  • 18
  • 0

Pčelarski sajam Prvi bazar meda, održan 23. i 24. studenog u trgovačkom centru Bazar u Podgorici, omogućio je ljubiteljima ovog dragocjenog proizvoda uživanje u šarolikoj ponudi crnogorskih pčelara.

Na manifestaciji su brojni pčelari, poznatiji i oni manje poznati, sa kraćom ili dužom tradicijom, prezentirali svoj rad kroz interakciju sa posjetiteljima, ali i pružali savjete o upotrebi meda i drugih proizvoda.

Na štandovima izlagača posjetitelji su mogli degustirati, ali i kupiti različite vrste meda - bagremov, lipov, cvjetni ili suncokretov, a ponuđene su im i razne mješavine na bazi meda - propolis, cvjetni prah, vosak, kozmetički preparati, medovača.

U blizini štandova, u caffe-restoranu Buzz po promotivnim cijenama je organizirana prodaja raznih delicija na bazi meda.

Na sajmu se med mogao kupiti po cijenama od 60 do 75 kuna, ovisno o vrsti. Pojedini izlagači kupovinu su učinili još slađom iznenadivši posjetitelje sa popustima od 10 - 50%.

Za najljepše uređen štand izabran je štand pčelara Peruničić Danka na kojem je predstavljen med iz sela Vrulja kod Pljevalja.

„Dobrobiti meda na zdravlje i ljepotu poznate su vjekovima, a neki ga čak nazivaju najvećim darom prirode“, istaknuli su organizatori sajma.

Photo: pobjeda.me


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Bazar meda Crna Gora Podgorica Pčelarstvo Danko Peruničić Propolis Cvjetni med Bagremov med


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]