• Vina od davnina
  • 03.03.2018. 15:00

Prva revija vina hrvatskih autohtonih sorata "Vina od davnina"

Ne propustite Vina od davnina!

  • 241
  • 27
  • 0

Prva revija vina hrvatskih autohtonih sorata pod nazivom "Vina od davnina" održat će se u organizaciji Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe 13. i 14. travnja 2018. u Zagrebu, u prostoru Art galerije Lauba.

"Našim projektom želimo na jednom mjestu spojiti proizvođače vina autohtonih sorata, resorne institucije, znanstvene i obrazovne institucije, trgovce, ugostitelje i one koje jednostavno vole uživati u dobrom vinu. Zainteresiranim proizvođačima vina od autohtonih sorata vinove loze omogućujemo izlaganje na reviji, sudjelovanje na ocjenjivanju vina i objavu u katalogu manifestacije. Cilj manifestacije jest proizvođačima i potrošačima ukazati na važnost vina autohtonih sorti na hrvatskoj vinskoj sceni, poticati ih na proizvodnju istih i raditi na poboljšanju njihove kakvoće, sa željom stvaranja prepoznatljivosti Hrvatske kao autentične vinske zemlje", navode organizatori. 

Tijeko manifestacije organizirat će se i stručne radionice, a prijavnice (koje možete pronaći u dokumentima ispod teksta) treba slati na e-adresu [email protected]

Foto: Pixabay/congerdesign

 


Dokumenti


Izvori

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba


Tagovi

Vina od davnina Autohotne sorte Revija Zagreb


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priprema je gotova.. a sadnja je u tijeku