Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam u Düsseldorfu
  • 27.07.2022. 15:00

ProWein 2023: Vodeći sajam vina i alkoholnih pića u Düsseldorfu

Manifestacija se održava u 17 dvorana, a izlagačke kategorije obuhvaćaju vino, pjenušac, žestoka pića, craft pivo i jabukovaču

Foto: Facebook/ProWein
  • 1.404
  • 52
  • 0

Međunarodni sajam vina i alkoholnih pića ProWein je jedna od najvećih i najznačajnijih specijaliziranih izložbi vina, vinarske opreme i alkoholnih pića u Europi i svijetu, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Održava se u njemačkom gradu Düsseldorfu, a njegovo iduće izdanje najavljeno je za 19. do 21. ožujka 2023.

Sajam posjeti više od 60.000 posjetitelja iz više od 130 zemalja, od čega je skoro 95 posto njih vezano za ovaj sektor. Manifestacija se održava u 17 dvorana, a izlagačke kategorije obuhvaćaju vino, pjenušac, žestoka pića, craft pivo i jabukovaču.

Ove je godine održan u svibnju, kada je više od 7.000 izlagača iz 64 zemlje predstavilo svoje proizvodne programe.

Sajam bilježi više od 60.000 posjetitelja

Sudjelovali su i brojni izlagači iz Hrvatske na zajedničkom štandu pod krovnim brendom "Vina Croatia".

Predstavilo se 14  vinarija i proizvođača jakih alkoholnih pića: Badel 1862, Kutjevo, Agrolaguna, Osilovac - Fervino, Dingač - Skaramuča, Maraska, Požega Impex, PP Orhovica, Vina Bedekovich, Lagradi, Krauthaker, Galić vina, Udruga Vinistra i Testament Winery.


Tagovi

ProWein 2023 Akoholna pića Vino Međunarodni sajam


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]