Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EkoFjera
  • 15.05.2018. 10:30

Promocija prvog ekološkog craft piva na EkoFjeri

Na splitskim će se Prokurativama i ove godine predstaviti četrdesetak ekoloških proizvođača.

Foto: Udruga Dalmacija eko
  • 235
  • 18
  • 0

EkoFjera - sajam ekoloških proizvoda na kojem će četrdesetak izlagača-ekoloških proizvođača predstaviti svoje proizvode i ove će se godine održati na splitskim Prokurativama. Sajam se održava 18. i 19. svibnja. 

U petak 18.05.2018. u 19:00 sati u sklopu sajma održat će se promocija prvog ekološkog craft piva iz Savičente, uz glazbu uživo. U subotu, 19.5. od 11:00 do 14:00 sati Uje oil bar, Pikulece i Paradox, udružit će snage na cooking showu na Prokurativama na kojem će prikupljati donacije
 za djecu Maestrala.

Posjetitelji će, najavljuju organizatori Udruga Dalmacija eko, moći uživati u jedinstvenom, interaktivnom kulinarskom događaju dok chefovi pripremaju dalmatinske delicije.
 Ova tri restorana pioniri su moderne restoranske scene u Splitu Ono što ih povezuje je i podrška malim, lokalnim proizvođačima od kojih nabavljaju namirnice.  


Tagovi

EkoFjera Split Eko proizvodi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]