Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Holcim
  • 23.10.2013. 09:19

Promocija proizvoda iz linije Holcim Agrocal

Promocija novih proizvoda iz linije Holcim Agrocal, održat će se u petak, 25. listopada u 10,30 sati

Foto: freepik.com
  • 377
  • 38
  • 0

Holcim Agrocal proizvodi prirodni su izvor kalcija i magnezija za dugotrajnu i učinkovitu kalcizaciju i povećanje plodnosti kiselih tala. Ekološki su potpuno prihvatljive za konvencionalnu i organsku poljoprivredu. Tome svjedoči i certifikat renomirane kuće Austria Bio Garantie za ovu liniju proizvoda. Prednosti korištenja Holcim Agrocal proizvoda su povećnje sposobnost zadržavanja vode u tlu, pospješuju rahlost tla, omogućuju apsorpciju mikroelemenata, smanjuju kiselost tla i povećavaju prinos kultura.

Najčešći materijali koji se koriste za kalcizaciju su mljeveni vapnenac (55% CaO) ili dolomit (30% CaO + 20% MgO). Sitnija granulacija materijala za kalcizaciju omogućava veću brzinu djelotvornosti zbog veće dodirne površine sredstva i čestice tla. Sitnija granulacija može se primjenjivati na laganim pjeskovitim tlima radi brže djelotvornosti kalcija u manjim količinama, dok se krupnija granulacija u većim količinama može primjenjivati na težim tlima uz produženu djelotvornost.

Promocija novih proizvoda iz linije Holcim Agrocal, održat će se u petak, 25. listopada u 10,30 sati, na vanjskom dijelu tržnice Dolac, na Holcimovom štandu u blizini ribarnice.

Foto: freepik.com


Tagovi

Holcim Agrocal Proizvodi Kiselost Prinos


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?