Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fieragricola
  • 06.01.2022. 12:00
  • Verona

Prolongirana i 115. veronska Fieragricola

Objavljen je odmah i novi datum, ali i sve što će se moći vidjeti na lokaciji Veronafiereu.

Foto: Fieragricola/Facebook
  • 288
  • 18
  • 0

Zakazan je novi termin za održavanje talijanske manifestacije 115. Fieragricole, međunarodne izložbe u Veroni na lokaciji Veronafiereu. Umjesto krajem siječnja, ova će se manifestacija zbog situacije s pandemijom Covid-19 održati od 2. do 5. ožujka 2022. 

Kako je planirano, predstavit će se poljoprivredna mehanizacija, stočarstvo (tehnologija i proizvodi za uzgoj), agroenergija i obnovljivi izvori energije, sjemena, sredstva za zaštitu bilja, gnojiva, tehnologija i proizvodi za vinograde i voćnjake, digitalna poljoprivreda, briga o zelenilu i šumarske aktivnosti. Također, predviđen je i dio za izlaganje pokretnih strojeva.

Prateći trendove, Fieragricola posebno razvija stočarstvo, promičući sektor proizvodnje mlijeka, mesa, svinja, peradi, stočne hrane kao i važnost hranidbe, zdravlja i dobrobiti životinja.

Pored izložbe goveda posvećene frizijskoj i smeđoj pasmini, održat će se natjecanja "Brown Alpine Original", kao i "European Holstein Open Show". Također, posjetitelji će moći vidjeti ponudu vezanu za tehnologiju prerade i proizvodnje sira.

U vanjskom prostoru bit će predstavljena poljoprivredna mehanizacija i vozila u pokretu, realizirat će se tečajevi rezidbe vinograda i voćnjaka te dendrokirurgija. 

Planirane su mnogobrojne konferencije, radionice i rasprave. Fieragricola će biti prilika za edukaciju i obuku svih koji se žele orijentirati u poljoprivredi, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom planu.


Tagovi

Fieragricola Verona Italija Brown Alpine Original European Holstein Open Show Sajam


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.