• Manifestacija
 • 31.05.2014. 11:00

Proljetni Fest 2014. Velika Gorica

Posjetitelje Proljetnog Festa 2014. u Velikoj Gorici očekuje pravi spektakl. Otvorenje uz prijenos nogometne utakmice Hrvatska-Brazil, koncert Divljih Jagoda, Harisa Džinovića, Ivana Zaka te bogata gastronomska ponuda

Foto: freepik.com
 • 217
 • 18
 • 0

U organizaciji tvrtke Cindori Production d.o.o. i ove godine će se u Velikoj Gorici u ŠRC Udarnik od 12. do 15. lipnja održati Proljetni Fest 2014. Samo prošle godine festival je posjetilo više od 25.000 posjetitelja. Organizatori i ove godine najavljuju bogat manifestacijski program uz cjelodnevne sadržaje za cijelu obitelj, od lunaparka i radionica za Vaše najmlađe, do dobre glazbe i koncerata, sajamskog dijela sa bogatom ponudom poljoprivredno-prehrambenih i drugih proizvoda, predstavljanje turističke ponude, kao i brojne druge sadržaje. Za odmor i osvježenje posjetiteljima će na raspolaganju biti veliki šator sa bogatom gastronomskom ponudom u kojoj će moći uživati do kasnih noćnih sati.

Otvorenje Proljetnog festa uz prijenos utakmice Hrvatska-Brazil!

Proljetni Fest je na veliku radost svih ljubitelja nogometa povodom otvorenja pripremio prijenos utakmice svjetskog prvenstva Hrvatska-Brazil. Prijenos Vas očekuje na velikom video zidu uz mnoštvo iznenađenja na velikom spektaklu 12. lipnja 2014. godine, koji se održava u Velikoj Gorici, ŠRC Udarnik Kurilovec.

Za ljubitelje nogometa tu nije kraj dobrim vijestima, uz bogat program tu su i nezaobilazne hostese, glazbeni program, roštilj i bogate nagrade, a uz sve to atmosferu će do usijanja dovesti nadaleko poznati bend Divlje Jagode.

Drugog dana manifestacije, 13. lipnja na zadovoljstvo ljubitelja narodne glazbe solistički koncert s početkom u 21:30 održat će Haris Džinović, dok će manifestacija biti zatvorena sa koncertom mlade estradne zvijezde Ivana Zaka, koji će nastupiti 15. lipnja s početkom u 20:00 sati.

Izlagači se mogu prijaviti do 5. lipnja 2014.

Što se tiče izložbenog dijela programa predstavit će se brojne udruge, zadruge, obrti, Turističke zajednice, kao i poljoprivredna gospodarstva sa svojim domaćim poljoprivredno-prehrambenim proizvodima. Bit će zastupljene sljedeće kategorije proizvoda:

 • meso i mesne prerađevine
 • mlijeko i mliječne prerađevine
 • med i pčelinji proizvodi
 • eko i bio proizvodi
 • vino i proizvodi od grožđa
 • ostala alkoholna pića
 • umjetnine, ručni radovi, licitari, čipka
 • prerađevine od voća i povrća

Izlagački prostori uključuju priključak električne energije koja je uključena u cijenu prostora. Organizator zakupcima ustupa isključivo prostor, dok ostalu opremu (štand, kućicu i ostalu opremu) može ustupiti zakupcu uz prethodni dogovor. Svi zainteresirani izlagači prijaviti se mogu najkasnije do 5. lipnja 2014. uz obvezno popunjavanje prijavnice, koju možete pronaći ispod teksta, u PDF obliku. Cjelovit program manifestcije Proljetni Fest 2014. možete pogledati ovdje.

Više informacija možete saznati na: www.proljetnifest.com

Foto: freepik.com


Dokumenti


Tagovi

Proljetni fest Manifestacija Velika Gorica Vino Med Kulen Kobasice Likeri Sir Poljoprivredni sajam Ivan Zak Divlje Jagode Haris Džinović Cindori Production


Autorica

Nikolina Fako

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uštedite 5% na odabrane DEUTZ-FAHR modele sa POWERSHUTTLE opremom!

Promijenite smjer kretanja i uštedite vrijeme i novac! Ugrabite na vrijeme svoj DEUTZ-FAHR traktora s POWERSHUTTLE dodatnom opremom i ostvarite dodatni popust od 5% po mo...

Pročitaj cijelu bilješku