Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 25.02.2017. 13:30

Proljeće počinje na Osječkom proljetnom sajmu!

Već tradicionalno, na sajamskom prostoru Pampas od 03.-05. ožujka 2017. održat će se 24. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane, u čijem se sastavu četvrtu godinu za redom održava i 18. Obrtnički sajam.

Foto: Agroklub
  • 2.743
  • 135
  • 0

Prva ovogodišnja sajamska priredba u Osijeku održat će se od 03.-05. 03.2017. na sajamskom prostoru Pampas, u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Zbog značaja u regiji centru poljoprivredne proizvodnje, 24. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane, u čijem se sastavu četvrtu godinu za redom održava i 18. Obrtnički sajam, svjedoči o mjestu koje zauzima u sajamskoj industriji Republike Hrvatske.

Izlaganje tradicijskih i autohtonih proizvoda

Izložba mehanizacije na sajmu 2016.

Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu ove regije.

Sajam je to koji privlači značajan broj izlagača s temom poljoprivrede (sjemenska roba, gnojiva, poljoprivredni strojevi, oprema i uređaji, proizvođači hrane, konzalting tvrtke i tvrtke za ispitivanje i unapređenje kakvoće hrane), oprema i uređaji u domaćinstvu i graditeljstvu, tradicijski i autohtoni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnički proizvodi, motorna vozila, prezentacija gospodarskih potencijala općina Osječko-baranjske županije koje sudjeluju na već tradicionalnim priredbama (Antunovac, Semeljci).

Brojni izlagači iz drugih županija i država

Na sajmu će sudjelovati i obrtnici iz Međimurske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Brodsko-posavske županije. O međunarodnom značaju sajma svjedoči interes i učešće izlagača iz susjednih zemalja (Slovenija, Srbija).

Cilj sajma je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu ove regije.

Zahvaljujući osamnaestogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore. Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje regije, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 24. Osječkog proljetnog sajma.

Foto: Agroklub


Tagovi

Osječki proljetni sajam Obrtnički sajam Osijek Poljoprivreda


Partner