Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Taste and Travel festival
  • 26.07.2017. 19:00

Proizvodi hrvatskog sela na Taste and Travel festivalu

Festival će se održati od 21. do 28. kolovoza u Zadru i okupiti 35 izlagača od Slavonije, Istre do Dubrovnika.

Foto: Facebook/Taste and Travel Zadar
  • 639
  • 34
  • 0

U Arsenalu je predstavljen program četvrtog izdanja Taste and Travel festivala 2017. Od 21. do 28. kolovoza u Zadru tijekom navedenog gastro - turističkog događaja Zadrani i njihovi gosti moći će se upoznati s prehrambenim novitetima, hrvatskim delicijama, ukusnim pivima i raznim drugim iznenađenjima.

O Festivalu su govorili Karlo Vulin, ispred organizatora, konferencija E@T:Food in the digital age i Jakov Kolega, ispred organizatora, Craft Beer, Proizvodi hrvatskog sela. Podsjetimo, mladi i perspektivni, željni rada i realizacije vlastitih ideja okupili su se još za vrijeme studiranja i odlučila pokrenuti Festival. Posjetitelji su odlično reagirali na Craft Beer i predstavljanje proizvoda hrvatskog sela.

Sajam proizvoda hrvatskog sela

Prema riječima Jakova Vulina u Hrvatskoj se zbiva Craft beer revolucija tako da će se do sada na Festivalu predstaviti najveći broj proizvođača, preko 20 mikro pivovara.

Nadalje, kako navodi Vulin Festival spaja moderno i tradiciju, a ove godine na Sajmu proizvoda hrvatskog sela predstavlja se 35 izlagača od Slavonije, Istre do Dubrovnika. Naglasak je da nema prodaje samo razgovor s proizvođačima i upoznavanje s najboljim autohtonim proizvodima.

Taste and Travel festival koji se do sada pokazao vrlo uspješnim, ove godine unosi novine. E@t: Food in the digital age, nova je zanimljiva konferencija koja nudi uvid u budućnost hrane i industrija povezanih s hranom iz kuta gledanja svjetskih i domaćih stručnjaka. Konferencija dolazi u Hrvatsku i Zadar prvi put. Zanimljiva konferencija, na koju predavači dolaze iz cijelog svijeta, održat će se u zadarskom Arsenalu 25. i 26. kolovoza. Predstavit će inovacije u prehrambenoj industriji te trendove koji će oblikovati budućnost hrane.

Mijenjanje prehrambene industrije

Cilj konferencije E@t je stvoriti mrežu mladih, inovativnih ljudi čije će ideje mijenjati prehrambenu industriju. Četiri tematske cjeline, Hrana kao posao, Inovacije, Trendovi te Hrana u kontekstu javnog dobra, bit će podijeljene po sektorima zanimljivim za sudionike iz pojedine grane prehrambene industrije i povezanih industrija. Konferencija će tako na jednom mjestu okupiti mlade inovatore te opinion makere i influencere iz industrije ali i potencijalne ulagače koji mogu mladima omogućiti povezivanje s tržištem te osigurati da dobra ideja postane stvarnost.

Četvrto izdanje višeosjetilnog Taste and Travel festivala održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP. Partneri projekta su Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d., te Turistička zajednica grada Zadra.

Foto: Facebook/Taste and Travel Zadar


Tagovi

Taste and Travel Zadar Sajam


Autorica

Maja Marinović

Više [+]

U novinarstvu je osam godina, a paralelno se razvila i ljubav prema fotografiji. Obrađuje teme vezane za maslinarstvo i uljarstvo, vinarstvo i vinogradarstvo. Ponosna vlasnica Zlatnog pera za promicanje i promidžbu maslinarstva.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/