Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam tradicijskih proizvoda
  • 28.03.2014. 13:15

Proizvodi hrvatskog sela 2014.

Prezentirati i približiti proizvode hrvatskog sela potrošačima, želja je organizatora sajma

  • 529
  • 151
  • 0

Proizvodi hrvatskog sela, najznačajniji sajam tradicijskih proizvoda u Hrvata, počevši od broja izlagača, sadržaja, pa sve do broja posjetitelja, ove godine, u svom 13. izdanju, održat će se od 11. do 13. travnja na prostoru zagrebačkog jezera Bundek.

U proteklih desetak godina na sajmu je izlagalo oko 3.000 proizvođača, a posjetilo ga je više od 80.000 posjetitelja. Proizvodi hrvatskog sela povećali su interes tržišta i potrošača za poljoprivrednim proizvodima, a proizvođače, posebice tradicijskih prerađevina, ohrabrili i potaknuli na povećanje proizvodnje.

Osobito je ohrabrujuća činjenica da proizvođači prepoznaju važnost ove priredbe i svake godine se iznova vraćaju na sajam. Također, sajam iz godine u godinu privlači nove izlagače. Očekuje se da će ove godine na sajmu nastupiti oko 350 proizvođača iz svih dijelova Hrvatske, a privući će 25.000 posjetitelja.

U sklopu ovogodišnjeg sajma, pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira, održat će se i posebno atraktivna 8. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, Bambino kup te ocjenjivanje hrvatskih tradicijskih proizvoda. Sladokusci i gurmani moći će uživati u pripremanju i kušanju tradicionalnih hrvatskih jela.

Promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela, opskrba potrošača proizvodima koji su teško dostupni na tržištu, prezentacija kulture i tradicije hrvatskog sela, temeljni su ciljevi organizatora sajma. Nastup za izlagače, kao i ulaz za posjetitelje, u potpunosti je besplatan.


Tagovi

Sajam Tradicijski proizvodi Proizvodi hrvatskog sela Izložba hrvatskih pasmina Zagreb Bundek Bambino kup


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.