Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje u oranju
  • 26.02.2015. 17:20

Pripreme za 13. natjecanje u oranju!

Održan sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i organizaciju 13. natjecanja u oranju i 4. natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske

  • 269
  • 19
  • 0

U utorak, 24. veljače, u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i organizaciju 13. natjecanja u oranju i 4. natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske.

Nazočne je pozdravio zamjenik župana Zdravko Dijaković naglasivši značaj održavanja ove manifestacije na području Virovitičko-podravske županije. Za predsjednika Organizacijskog odbora imenovan je župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, a pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove i predsjednik Svjetske oračke organizacije Tugomir Majdak, predstavio je ostale članove Organizacijskog odbora.

Član Organizacijskog odbora i predsjednik Hrvatske udruge za organizaciju natjecanja orača, Ivan Katalinić, istaknuo je važnost održavanja natjecanja u oranju te zadovoljstvo u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom i Općinom Suhopolje, domaćinima ovogodišnjeg državnog natjecanja.

Siniša Hrgović, trener hrvatske reprezentacije orača, predložio je radne skupine i program natjecanja, te obveze i zaduženja nužne za organizaciju natjecanja koje će se održati 5. rujna u mjestu Borova na području općine Suhopolje.

Virovitičko-podravska županija je drugi puta, nakon 2010.godine domaćin ovog natjecanja, koje je s godinama preraslo u jednu od najznačajnijih i najposjećenijih poljoprivrednih i ruralnih manifestacija u RH. Na natjecanju se očekuje dolazak 18 županija i oko 35 orača, kao i 15-tak orača u oranju konjima.

Izvor: vpz.com


Tagovi

Natjecanje u oranju Zdravko Dijaković Tugomir Majdak Ivan Katalinić Siniša Hrgović Tomislav Tolušić VPŽ Virovitičko-podravska županija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije