Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cerićki češnjak
  • 07.09.2016. 07:30

Primopredaja sadnog materijala u Ceriću!

Danas u Ceriću četvrta primopredaja sadnog materijala 30 proizvođača cerićkog ozimog češnjaka!

Foto: Udruga Češnjak
  • 6.412
  • 316
  • 0

Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvitak Vukovarsko-srijemske županije organizira četvrtu primopredaju sadnog materijala 30 proizvođača cerićkog ozimog češnjaka koja će biti upriličena u srijedu 7. rujna 2016. s početkom u 14,30 sati na prostoru Lovačke kuće u Ceriću.

Nastavak je to odlične suradnje Vukovarsko-srijemske županije i poljoprivrednih proizvođača koji se na malim površinama bave intenzivnom proizvodnjom visokodohodovnih kultura.

Četvrti slijed, a peta skupina koja preuzima sadni materijal Cerićkog ozimog češnjaka potvrda je dobro odabranog organizacijskoga modela, i povrtlarske kulture koja nedvojbeno višestruko doprinosi dohotku malih poljoprivrednih gospodarstva, svakako uz veće radne i financijske napore.

Kronični nedostatak domaćega češnjaka na tržištu jamči uspješnije i dohodovnije trženje te može osigurati na manjim površinama značajne prihode malih PG.

Foto: Udruga Češnjak


Povezana biljna vrsta

Češnjak

Češnjak

Sinonim: Bijeli luk | Engleski naziv: Garlic | Latinski naziv: Allium sativum L. ssp. vulgare Kuzn.

Smatra se da su češnjak prvi počeli uzgajati Egipćani te je odigrao važnu ulogu u njihovoj kulturi. Smatrali su ga svetom biljkom te se često pronalazio u grobnicama faraona. Zbog... Više [+]

Tagovi

Češnjak Cerić Sadni materijal


Partner