Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Histria 2015
  • 03.02.2015. 18:00

Prilika za nove proizvode

I ove se godine posebnost Izložbe ogleda u predstavljanju novih proizvoda koji se po prvi puta predstavljaju na izložbi ili se po prvi put stavljaju u prodaju.

  • 204
  • 8
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula, organizira već 22. put za redom, Gospodarsku izožbu hrane i pića, Histria 2015., koja će i ove godine, od 06. do 08. veljače, biti upriličena u Domu Hrvatskih branitelja u Puli.

Projekt je 1994. godine pokrenula HGK - ŽK Pula s ciljem prepoznavanja kreativnosti i inovativnosti malih proizvođača, koji se često susreću s ograničenim mogućnostima nastupa na sajmovima. Od male izložbe, s godinama je ovaj događaj prerastao u pravi sajam, na kojem svoje proizvode nude izlagači iz cijele Hrvatske. Danas ova izložba ima za cilj povezivanje poljoprivrednih i prehrambenih proizvođača sa sektorom turizma i trgovine.

Na izložbi se osim poljoprivrednih gospodarstava, predstavljaju i tvrtke i obrti koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ambalaže te tekstila za ugostiteljstvo. Osim toga, predstavljaju se i subjekti koji se bave turističkom djelatnošću, poput restorana, hotela, agroturizama, nositelji oznaka Eko proizvod, Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Otočni proizvod i drugi.

I ove se godine posebnost izložbe ogleda u predstavljanju novih proizvoda koji se po prvi puta predstavljaju na izložbi ili se po prvi put stavljaju u prodaju, a koji na tržištu nisu dulje od godine dana. Izložba je prodajnog karaktera pa će posjetitelji biti u prilici kupiti proizvode izravno od proizvođača.


Tagovi

Histria Izložba hrane i pića Poljoprivredni proizvođači Inovativnost malih proizvođača Županijska komora Pula Poljoprivredna gospodarstva Proizvodnja hrane Eko proizvod Izvorno hrvatsko Hrvatska kvaliteta Otočni proizvod Novi proizvodi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]