Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ambalažni otpad
  • 23.08.2016. 10:30

Prikupljanje ambalažnog otpada u Nadinskom blatu

Prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja u Nadinskom blatu, održava se 31. kolovoza 2016., u vremenu od 8.00 do 10.00 sati.

  • 1.122
  • 55
  • 0

Udruga zastupnika i proizvođača sredstava za zaštitu bilja CROCPA u suradnji s tvrtkom C.I.A.K. doo organizira prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja u Nadinskom blatu, dana 31. kolovoza 2016., u vremenu od 8.00 do 10.00 sati.

Osiguran je povrat ambalaže isključivo ovih tvrtki: AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Danon, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro.

Obavijest poljoprivrednicima o prikupljanju otpada

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena. Posjednici su dužni predati isključivo praznu ambalažu. Prateći list je propisani obrazac kojeg popunjava posjednik ambalažnog otpada SZB, a ovjerava ga ovlašteni sakupljač (CIAK) prilikom preuzimanja.

Mole se svi posjednici ambalažnog otpada SZB da na lokaciju donesu ispunjen Prateći list (obrazac PL-Oo) i deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO). Obrasci se mogu kupiti u "Narodnim novinama". Način ispunjavanja obrazaca može se naći na stranicama CROCPE.


Tagovi

SZB Ambalažni otpad


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!