Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 100 Natural
  • 06.03.2015. 18:00

Prijavite se za izlaganje na eko sajmu!

Prijave za sajam produljene su do 15. ožujka! Posjetite brojne eko izlagače i naučite kako živjeti u skladu s prirodom!

  • 228
  • 11
  • 0

Mjesec dana dijeli nas od prvog izdanja međunarodnog eko sajma 100% Natural, koji će se u organizaciji Klik marketinga, održati od 9. do 12. travnja 2015. u Tower Centru Rijeka. Na sajmu 100% Natural predstavit će se izlagači iz Hrvatske, ali i iz regije (Slovenija, BiH, Srbija) koji će riječkoj publici ponuditi prirodne proizvode, eko certificirane proizvode, kozmetiku, prirodne materijale i ukrase, usluge i proizvode povezane uz energetsku učinkovitost i recikliranje.

U zdravom tijelu, zdrav duh!

Tako ćete na sajmu 100% Natural, podijeljenom u tri kategorije: 'Hrana iz prirode', 'Ljepota kroz zdravlje', 'Udobnost življenja', pronaći vrijednih ruku djela - voće i povrće, med, sjemenke, lavandu, proizvode od konoplje, organske čajeve i kave, prerađevine bez šećera i pesticida, zdrava pića sa zelenim certifikatima, destilatore, dehidratore, patentirane setove za cijeđenje orašastih plodova, sokovnike na hladno prešanje, prirodnu kozmetiku. Također, masaže, terapije, vježbe i tretmani, kao i razne sportske aktivnosti, dio su sajma koji promiče zdrav duh i tijelo.

Za sajam vlada veliki interes izlagača pa su prijave za sudjelovanje produžene do 15. ožujka. Prijaviti se možete putem e-maila: [email protected]

Naglasak na prirodnom zdravlju

U programskom dijelu sajma održat će se predavanje o prirodnom zdravlju i tradicionalnoj medicini, prezentacija zvučne terapije i zvučne masaže, radionica yoge lica i hormonalne yoge, predavanje o aromaterapiji u trudnoći i porodu, radionica o prirodnoj kozmetici koju će održati studenti biotehnologije, edukacije o štetnosti azbesta, načinima uklanjanja i zbrinjavanja, predavanje o zaštiti okoliša i selektivnom odvajanje otpada, radionica o platnenim pelenama te eko priča za djecu.

Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja vezane uz zaštitu okoliša pa ćete tako na 100% Naturalu moći saznati kako živjeti u skladu s prirodom, kako uštediti i učinkovito raspolagati energijom, a istovremeno očuvati prirodu.

Degustacije prirodnih proizvoda

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Posjet sajmu i panel predavanjima, prezentacijama i radionicama u potpunosti je besplatan.


Tagovi

100 Natural Eko sajam Rijeka Rijeka Tower Centar Klik marketing Zdrav duh Zdravo tijelo Udobnost življenja Prijave za eko sajam Degustacije proizvoda