Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 11.06.2022. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Prijavite se za izlaganje na 29. jesenskom bjelovarskom sajmu!

Ovogodišnji, 29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 9. do 11. rujna.

Foto: Martina Popić
  • 863
  • 142
  • 0

Drugi vikend u rujnu rezervirajte za 29. Jesenski bjelovarski sajam u Gudovcu.

Od 9. do 11. rujna uz najveću i jedinu Državnu stočarsku izložbu, posjetitelje očekuje velika ponuda opreme za stočarstvo, tradicionalno najveća izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te po prvi puta kao posebna tematska cjelina - Sajam OPG-ova i eko proizvođača.

Uz navedeno, tu je i tematska cjelina posvećena sezoni grijanja i obnovljivim izvorima energije - Peti element, te ona koja je bazirana na prezentaciju opreme za šumarstvo i drvne tehnologije - Drvni svijet.

"Početak rujna je u svijetu poljoprivrede teško više i zamisliti bez ovog tradicionalnog sajma, a mnogi izlagači i posjetitelji s nestrpljenjem iščekuju svaku novu jesensku sajamsku manifestaciju", rekli su organizatori dodavši da vjeruju da će opravdati sva očekivanja.

Bit će održana i Državna stočarska izložba

Izlagači, prijavite se!

Na ovoj će se manifestaciji ponovo okupiti sve najbolje iz svijeta poljoprivrede, stočarstva, gospodarstva i obrtništva, a organizatori pozivaju izlagače da im se pridružite i predstave desecima tisuća posjetitelja svoje proizvode i usluge.

Sve ranije navedene tematske cjeline obećavaju još jednu uspješnu sajamsku manifestaciju, na zadovoljstvo izlagača, posjetitelja, organizatora i svih uključenih u realizaciju ovog događaja.

Kako napominju organizatori, prostor Gudovac je u svojih trideset godina postojanja prošao put od manifestacije lokalnog karaktera sa županijskom izložbom stoke, do uspješnog međunarodnog poljoprivrednog sajma.

"Svjesni smo da nas očekuje još puno posla i uvjereni da su najbolje godine Bjelovarskog sajma tek pred nama", poručuju iz Bjelovarskog sajma. 

Naime, svake godine na Jesenskom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća.

Prijavu i narudžbenicu dodatne opreme možete preuzeti u dokumentima ispod teksta, a više informacija možete potražiti ovdje ili na jednom od niže navedenih kontakata. 


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Poziv izlagačima Jesenski sajam Međunarodni sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]