Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 27.02.2019. 18:00

Prijavite se za izlaganje na 22. proljetnom bjelovarskom sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Proljetnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, stoga požurite!

Foto: Vedran Stapić
  • 2.012
  • 254
  • 0

Posljednjeg vikenda u trećem mjesecu (29.-31.03.), na Sajamskom prostoru Gudovac, održat će se najznačajnija i najveća manifestacija Bjelovarskog sajma, 22. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. drvni svijet. 

Na 80.000 m2 otvorenog, zatvorenog i poluzatvorenog prostora predstavit će se najnovija dostignuća u modernoj poljoprivrednoj tehnologiji i drvno-prerađivačkoj industriji.

Sajam krase bogata ponuda mehanizacije, sjemenske robe, gnojiva...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te opreme i strojeva za šumarstvo i obradu drveta "krasit" će Proljetni sajam. Ogroman izbor sjemenske robe, zaštitnih sredstava i umjetnih gnojiva za proljetnu sjetvu, te veliki izbor sadnica, cvijeća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova obogatit će Sajamski program.

Na sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni program će "začiniti" brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, te prezentacije rada raznih strojeva i alata.

Svake godine na Proljetnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u cijeloj regiji, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija. Veliki doprinos prošlogodišnjem Proljetnom sajmu, svojim dolaskom i službenim otvorenjem, dala je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Proljetnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu možete preuzeti OVDJE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDJE.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!


Dokumenti


Tagovi

Proljetni bjelovarski sajam Gudovac Mehanizacija Prijava Izlaganje


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]