Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HAPIH
  • 23.03.2022. 09:00
  • Međimurska, Sveti Martin na Muri

Prijavite se za 17. savjetovanje uzgajivača goveda

Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda i stručnjaka iz najvažnijih područja govedarske proizvodnje, najavljuju iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Foto: Depositphotos/NataliGlado
  • 313
  • 82
  • 0

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) zajedno sa Savezom udruga hrvatskih uzgajivača holstein goveda (SUHUH) i Središnjim savezom hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda (H.U.SIM) organizira već 17. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj, koje će biti održano 6. i 7. travnja 2022. godine u hotelu Spa Golfer u Svetom Martinu na Muri.

"Savjetovanje je središnje mjesto godišnjeg okupljanja svih sudionika govedarske proizvodnje na kojem se razmjenjuju iskustva i stječu nova znanja, čija primjena pridonosi kvalitetnijoj i ekonomičnijoj proizvodnji", napominju organizatori. 

Cilj je informiranje i edukacija uzgajivača goveda, te stručnjaka iz najvažnijih područja govedarstva: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, držanje, hranidba, zdravstvena zaštita i sl.

Predavači su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede, Energetskog instituta Hrvoje Požar te HAPIH-a. Predavanja pokrivaju najvažnija područja govedarske proizvodnje te pružaju konkretne savjete uzgajivačima. 

Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti Prijavnicu za sudjelovanje koju možete pronaći ovdje i dostaviti je najkasnije do 30. ožujka 2022. godine na mail: govedarstvo@hapih.hr

"Sudjelovanje će biti moguće u skladu s važećim epidemiološkim mjerama (EU Covid potvrda)", napominju iz HAPIH-a. 

Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a sponzor Međimurska županija.


Tagovi

Uzgajivači goveda Savjetovanje HAPIH


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?