Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HAPIH
  • 18.01.2020. 09:00
  • Krapinsko-zagorska, Tuheljske Toplice

Prijavite se za 15. savjetovanje uzgajivača goveda

Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda i stručnjaka iz najvažnijih područja govedarske proizvodnje, najavljuju iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Foto: Pixabay/Erich Westendarp
  • 497
  • 65
  • 0

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, zajedno sa središnjim uzgajivačkim savezima u govedarstvu (Središnji savez hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda i Savez udruga hrvatskih uzgajivača holstein goveda) organizira 15. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj, koje će biti održano 29. i 30. siječnja 2020. godine u Tuheljskim Toplicama. 

"Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda i stručnjaka iz najvažnijih područja govedarske proizvodnje: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, uzgoj, držanje, hranidba, proizvodnja, kvaliteta stočarskih proizvoda, zdravstvena zaštita, tehnologija proizvodnje stočne hrane i dr. Predavači su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te uzgajivači s praktičnim i korisnim savjetima.

Prema dosadašnjem iskustvu možemo zaključiti kako je godišnje savjetovanje središnje mjesto susreta uzgajivača i stručnjaka, stjecanja korisnih i primjenjivih spoznaja, mjesto razmjene iskustava te uspostavljanja nove poslovne suradnje", najavljuju iz HAPIH-a. 

Pokrovitelji Savjetovanja su Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske i Krapinsko – zagorska županija.


Tagovi

Savjetovanje Uzgajivači goveda HAPIH


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]