Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zelena akcija
  • 30.11.2017. 18:00

Prijavite se na radionicu kućnog kompostiranja!

Zelena akcija organizira radionicu kućnog kompostiranja.

Foto: Pixabay/jokevanderleij
  • 473
  • 44
  • 0

Zelena akcija poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu kućnog kompostiranja koja će se održati 7. prosinca Info Centru, u Frankopanskoj 1 u Zagrebu.

Kako najavljuju, polaznici će imati priliku naučiti kako organski otpad iz svog kućanstva pretvoriti u kompost kojeg kasnije mogu koristiti za obogaćivanje zemlje u kojoj sade povrće ili cvijeće. Dodatno, uz stručno vodstvo Marka Košaka, voditelja Programa gospodarenja otpadom Zelene akcije, polaznici će izraditi kante za kućno kompostiranje koje će po završetku radionice moći ponijeti sa sobom.

Radionica je besplatna, ali je broj mjesta ograničen. Zbog toga se svi zainteresirani za sudjelovanje moraju unaprijed prijaviti putem elektronskog obrasca kojeg je potrebno ispuniti do nedjelje, 3.12.2017. godine, u ponoć. Obrazac možete pronaći ovdje.

Foto: Pixabay/jokevanderleij8


Tagovi

Kompost Radionica Zelena akcija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).