• Forum o EU fondovima
  • 04.12.2017. 15:00

Prijavite se na forum o EU fondovima u Zagrebu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s partnerskim institucijama organizira forum pod nazivom "EU fondovi za europsko poduzetništvo" u Zagrebu.

Foto: /bigstockphoto.com
  • 564
  • 35
  • 0

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s partnerskim institucijama (Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga poslodavaca) organizira forum pod nazivom "EU fondovi za europsko poduzetništvo" s ciljem informiranja poduzetnika i poljoprivrednika o aktualnim mogućnostima financiranja poduzetničkih projekata iz fondova i programa Europske unije.

Forum će se održati 12. prosinca 2017. godine s početkom u 9.00 sati u Plaza Event centru, Slavonska avenija 6/2, Zagreb.

Iskustva uspješnih poduzenika

Program foruma pronađite u dokumentu ispod teksta!

Na forumu će biti održane panel rasprave o mogućnostima i ograničenjima financiranja poduzetničkog i poljoprivrednog sektora, kao i tzv. "business to business" sastanci poduzetnika i konzultanata za EU fondove te sastanci s predstavnicima tijela u sustavu upravljanja i kontrole EU fondova u Republici Hrvatskoj. Također, sudionicima će se predstaviti iskustva uspješnih poduzetnika koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Forum "EU fondovi za europsko poduzetništvo" namijenjen je poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, članovima strukovnih udruga te svima koji žele ostvariti svoju poduzetničku ideju. S obzirom da je broj sudionika ograničen, svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca na poveznici. Prijave se primaju do popunjena kapaciteta.

Panel rasprava II. namijenjena mogućnostima i ograničenjima financiranja poljoprivrednog sektora počinje u 11:30 sati u Dvorani Brač/Lopud.

Foto: /bigstockphoto.com


Dokumenti


Izvori

Ruralni razvoj


Tagovi

Forum Ruralni razvoj EU fondovi Zagreb 2017 Poduzetnici Prijava


Partner

Ruralni razvoj RH

Ulica Grada Vukovara 78, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 6408 144, web: http://ruralnirazvoj.hr/