Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival poduzetništva
  • 23.03.2016. 07:30

Prijavite se na Festival poduzetništva, obrta i OPG-a!

Poziv za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a u Svetom Ivanu Zelini!

  • 521
  • 23
  • 0

U okviru projekta Moja poduzetna Hrvatska koji je pokrenula medijska kuća Styria media grupa Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24 sata), uz potporu Hrvatske gospodarske komore, u Svetom Ivanu Zelini 15. travnja održava se Festival poduzetništva, obrta i OPG-a, sajamska manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera, programski orijentirana na uspostavljanje novih kontakata, međusobno povezivanje poduzetnika i unapređenje poslovanja, uz prateću medijsku promociju.

12 izlagača po gradu

Inače, organizacijski je predviđeno da se takvi festivali ove godine održe u više hrvatskih gradova, s tim da se u svakom gradu predstave poduzetnici određene županijske komore. Za članice Komore Zagreb koja obuhvaća gospodarstvo dviju županija, Grada Zagreba i Zagrebačke županije, predviđeno je održavanje dvaju Festivala, od kojih je prvi u Zelini, a slijedi Zaprešić (15. listopada).

Izlagački prostor je za članice Hrvatske gospodarske komore besplatan, a sadrži jedno izlagačko mjesto koje čini klupa od 2×1 m i priključak struje. Sve ostale elemente štanda osigurava izlagač. Broj sudionika je ograničen i iznosi 12 izlagača po gradu, i to prema redoslijedu prijava. Ukoliko zainteresirani zakasne, primjerice, s prijavom za nastup u Zelini, imat će pravo prvenstva za sudjelovanje na Festivalu u Zaprešiću.

Prijave za sudjelovanje na sajmu u Svetom Ivanu Zelini

Zainteresirani za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a u Svetom Ivanu Zelini prijaviti se mogu putem priloženog prijavnog obrasca, kojeg je ispunjenog potrebno dostaviti na e-adresu bsafran@hgk.hr ili ifresl@hgk.hr najkasnije do 14. ožujka odnosno do popunjavanja izlagačkog prostora. Za sve dodatne informacije kontakt osobe u Komori Zagreb su Biserka Šafran Fuchs i Irena Fresl Rendulić, tel: 01/4606 777.


Dokumenti


Tagovi

Festival poduzetništva Obrt OPG


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."