Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biscuit People konferencija
  • 30.01.2018. 18:00

Prijavite se na Biscuit People konferenciju u Rovinju!

Teme će između ostaloga uključivati kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, intenziviranje okusa i boja keksa te brojne druge.

Foto: Maistra
  • 379
  • 19
  • 0

Biscuit People platforma sa zadovoljstvom najavljuje prvu međunarodnu konferenciju Biscuit People Conference 2018 koja će se održati u Rovinju 26. i 27. travnja 2018. godine.

biscuitpeople.com kao online rješenje želi proširiti svoje djelovanje u "offline mode" što je posljedica okupljene velike zajednice koja želi i na taj način razmijenjivati svoja iskustva i izgrađivati svoje odnose.

Online iskustvo koje je podijelio Iain Davidson, Baker Pacific Ltd. (Hong Kong) žele prenijeti i sudionicima konferencije: "biscuitpeople.com nudi nenadmašno bogatstvo najnovijih informacija i platformu za proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka, strojeva i usluga. Web stranica je pružila stručne savjete mnogima u industriji keksa u svijetu uključujući i našu tvrtku. Za dobavljače, ovo je odličan izvor novih upita i tržišnih informacija".

Konferencija u hotelu Eden

Cilj je BPC2018 je okupiti vodeće industrijske rukovoditelje, nezavisne konzultante i druge stručnjake za kekse kako bi istražili i razmjenjivali svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji. Konferencija će se održati u hotelu Eden u prekrasnom morskom okruženju Rovinja.

Najavljeni govornici su vrhunski stručnjaci u svojim zonama djelovanja i dolaze iz UK, Švedske, Belgije, Nizozemske, litve, Srbije, Švicarske i Austrije. To su George Wright, Andrew Hughs, Dan Balica, Dragan Živanović, Nicoleta Florescu, Karl Tiefenbacher, Staffan Karlsson i drugi.

Kako pronaći optimalnu ambalažu?

Teme će između ostaloga uključivati kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, intenziviranje okusa i boja, ukupna efikasnost strojeva, proizvodnja zdravih keksa, zaslađivači i njihova funkcija te drugi aspekti proizvodnje keksa.

Ako želite biti ukorak s trendovima u industriji keksa, proširiti poslovnu mrežu i uživati u predivnoj Hrvatskoj, ovo je pravi događaj za vas. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen. Pridružite se u Rovinju u travnju konferenciji Biscuit People!

Foto: Maistra


Tagovi

Biscuit People Konferencija Rovinj 2018 Keksi


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]