Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 04.06.2014. 14:00

Prijavi se za Traktorijadu 2014!

Predstavljanje poljoprivredne mehanizacije, natjecanje u vuči traktora, vožnja prikolice u 'rikverc' i mnoštvo drugih zanimljivosti očekuje Vas na Traktorijadi 2014. u susjednoj Srbiji

  • 270
  • 32
  • 0

U Banatskom Novom Selu u susjednoj Srbiji u organizaciji Udruženja "Novoseljanski paori" u nedjelju, 13. srpnja će se održati Traktorijada 2014. Prošlogodišnja, premijerno održana Traktorijada privukla je nekoliko stotina posjetitelja i sudionika uz učešće više od 20 udruženja poljoprivrednika.

Traktorijada je edukativno-poslovna manifestacija, koja nailazi na velik interes poljoprivrednika i zaljubljenika u poljoprivrednu mehanizaciju. Organizatori i ove godine pripremaju mnoštvo zanimljivosti za sve posjetitelje, a očekuje se da će manifestacija biti još masivnija nego prošla. Iz programa izdvajaju prodaju nove i rabljene poljoprivredne mehanizacije, pojedinačne i ekipne nagradne igre, nagradni kviz, atraktivne
nagrade za natjecatelje sa traktorima, kao i posjetitelje te prezentacije: AgroGlobe, Agrotech, Komercijalna banka, predavanje Instituta Tamiš i još mnoštvo iznenađenja.

Posebno će zanimljiv biti natjecateljski dio Traktorijade, u kojem će poljoprivrednici moći odmjeriti snage svojih traktora. Organizatori najavljuju poligonske vožnje traktora, 'vožnju prikolice u rikverc', 'natezanje traktora' , ali i brojne druge zanimljivosti. Prošle godine je titulu najboljega u kategoriji 'vožnja prikolice u rikverc' ponosno ponio Marko Roš, dok je najbolja ekipa u 'natezanju traktora' bila ekipa Željka Vulete.

Pogledajte kako je izledala prošlogodišnja Traktorijada 2013.

Više informacija možete saznati na: +381 69 1616717 (gdin. Sorin) ili +381 63 8868745 (gdin. Zoran) ili putem e-maila: novoseljanskipaori@gmail.com.


Tagovi

Traktorijada Banatsko Novo Selo Srbija Traktor Poljoprivredna mehanizacija Marko Roš Željko Vuleta Novoseljanski paori Sorin Ardeljan


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.