Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Polagra Food 2015
  • 06.06.2015. 12:30

Prijave za nastup na Polagra Food!

Polagra Food najveći je prehrambeni sajam u Srednjoistočnoj Europi, a svi zainteresirani za zajednički nastup prijavu moraju predati do 10. lipnja 2015. godine

  • 418
  • 26
  • 0

Međunarodni sajam prehrambenih proizvoda Polagra Food ove će godine, od 21. do 24. rujna u Poznanju, u Poljskoj, kao i svake godine okupiti vodeće tvrtke iz prehrambenog sektora. Riječ je o najvećem prehrambenom sajmu u Srednjoistočnoj Europi, koji je izvrsna prilika za upoznavanje sa širokim asortimanom raznovrsnih proizvoda: mesom i mesnim prerađevinama, ribom, mliječnim i konditorskim proizvodima, vinom, votkom i likerima, začinima, zdravom hranom itd.

Sajam Polagra Food nudi mogućnost ostvarivanja kontakata s budućim poslovnim partnerima te je ujedno idealna prilika za otvaranje novih izvoznih tržišta.

Prošlogodišnje izdanje sajma privuklo je 50 tisuća profesionalnih izlagača iz gotovo 50 zemalja, među ostalima iz Litve, Njemačke, Češke, Ukrajine, Bjelorusije, Nizozemske, Rusije, Slovačke, Italije, Latvije, Velike Britanije, Estonije, Bugarske, Španjolske, Kazahstana, Grčke i SAD-a te iz arapskih krajeva, odnosno iz Libanona, Libije, Egipta, Emirata, Saudijske Arabije, Kuvajta, Katara i Alžira.

U istom razdoblju održavaju se još dvije sajamske priredbe - Polagra Gastro i Polagra Tech.

Jedna je od njih Međunarodni sajam gastronomije Polagra Gastro, posvećen proizvođačima i distributerima opreme i uređaja za ugostiteljstvo i catering, vlasnicima i voditeljima catering tvrtki, ugostiteljskih objekata i hotela te profesionalnim kuharima.

Druga od spomenutih sajamskih priredbi jest Međunarodni sajam prehrambenih tehnologija Polagra Tech, na kojem će sudionici predstaviti opremu i uređaje za razne grane prehrambene industrije, poput pekarske i slastičarske ili industrije proizvodnje sladoleda.

Svi zainteresirani za zajednički nastup na sajmu Polagra Food trebaju popuniti priloženi anketni upitnik dostupan ovdje te ga dostaviti na e-mail: vkaludjer@hgk.hr ili putem telefaksa na broj 01/4561-545.

Rok za iskazivanje interesa jest 10. lipnja 2015. godine.

Više informacija potražite na web stranici www.polagra-food.pl/en/.

Izvor: HGK


Tagovi

Polagra Food Poljska Nastup na sajmu Polagra Gastro Polagra Tech Prehrambena industrija


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo