Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poduzetništva, obrtništva poljoprivrede i turizma
  • 31.07.2014. 11:20

Prijave za 8. Miholjački sajam

Na sajmu će biti dodijeljene i nagrade za najautentičniji proizvod i najbolje uređeni štand!

  • 197
  • 14
  • 0

U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra - Lokalne razvojne agencije, suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac te tvrtke Doroslov, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca, 13. rujna 2014. godine, na prostoru Gradske tržnice, Naselje Tržnica 2, održat će se 8. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svake godine okuplja brojne proizvođače i pružatelje usluga, od OPG-a, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. Ovo je prilika svima da razmijene poslovna iskustva s drugim izlagačima te ostvare nove poslovne kontakte, ali i predstave i prodaju svoje proizvode i usluge.

Miholjački sajam svake godine privlači sve veći broj izlagača. Posebno veseli što raste broj izlagača autohtonih i etno proizvoda, a sve je veće zanimanje i za sudjelovanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i na podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda pa će biti dodijeljene i nagrade za najautentičniji proizvod i najbolje uređen štand.

Svi zainteresirani izlagači, radi pravovremenih prijava, mole se da o svojoj namjeri sudjelovanja na 8. Miholjačkom sajmu organizatora obavijeste najkasnije do 31. kolovoza 2014. godine. U prilogu članka možete preuzeti Obrazac prijave koji je potrebno poslati putem e-maila: mpc.miholjac@gmail.com, faksa: 031/630-943 ili ga donijeti osobno u Miholjački poduzetnički centar. Sve dodatne informacije o održavanju sajma zainteresirani mogu dobiti putem telefona: 031/630-944.


Dokumenti


Tagovi

Miholjački sajam Poduzetnički centar Poslovni kontakti Prodaja Podizanje kvalitete Izvornost proizvoda Etno proizvodi OPG Sajam Poljoprivreda Turizam Obrtništvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!