Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki Jesenski sajam 2014
  • 16.07.2014. 13:00

Prijave za 17. osječki Jesenski sajam

17. osječki Jesenski sajam održat će se od 03. do 05. listopada 2014. godine, a u sklopu sajma održava se i 19. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda

  • 265
  • 21
  • 0

Na osječkom sajamskom prostoru Pampas od 03. do 05. listopada 2014. godine u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., održat će se tradicionalni, 17. osječki Jesenski sajam, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Osijek.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, s naglaskom na proizvodnju hrane, stanovanje, podizanje regionalne konkurentnosti te proizvodnju autohtonih proizvoda u svrhu poticanja i daljnjeg jačanja održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika i obrtnika, sajam je i prigoda za prezentaciju dostignuća, djelatnosti i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga kao i promidžbu turističkih mogućnosti i etnografskog blaga naše regije.

Da sajam podržava i ostvaruje edukativni i natjecateljski karakter potvrđuje i održavanje 19. Nacionalnog ocjenjivanja kvalitetnih sorti meda čiji je organizator HGK ŽK Osijek, a koje će obilježiti stručna savjetovanja i susreti pčelara te prodaja, promocija, degustacija i prezentacija pčelinjih proizvoda.

Poziv izlagačima

Iznimno velik broj posjetitelja, uvjeti izlaganja i prodaje, tradicija održavanja, ali i mjesto, koje se nalazi u središtu poljoprivredne proizvodnje u regiji, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, samo su neki od razloga zašto izlagati na 17. osječkom Jesenskom sajmu. Ukoliko još niste osigurali svoje izlagačko mjesto, možete to učiniti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu teksta gdje možete pronaći i Program izlaganja.


Dokumenti


Tagovi

Osječki Jesenski sajam Pampas Proizvodnja hrane Regionalna konkurentnost Autohtoni proizvodi Održivi razvoj Ocjenjivanje meda Pčelari Stručna savjetovanja Pčelinji proizvodi Izlagači


Partner