Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna mehanizacija
  • 20.09.2013. 14:08

Prezentacija uzimača uzoraka tla Speedprob

Prezentacija će se održati u utorak 24.09.2013. godine s početkom od 11:00 sati na poljima tvrtke Sjemenske kulture d.o.o.

Foto: Stock.xchng
  • 387
  • 35
  • 0

Poljoopskrba Međunarodna trgovina poziva na prezentaciju uzimača uzoraka tla Speedprob, proizvođača Bodenprobetechnik Nietfeld.

Kao dugogodišnji ovlašteni zastupnik i partner njemačkog proizvođača opreme za uzorkovanje tla, Bodenprobetechnik Nietfeld GmbH, u Hrvatskoj je PMT u zadnjih 7 godina prisutan sa njihovim uzimačima uzoraka tla Duoprob (uzimanje uzoraka do 60 cm dubine, korisnici: PIK Vinkovci d.d., Belje d.d., Sladorana d.d., Kutjevo d.d.), Multiprob (uzimanje uzoraka do 120 cm dubine, korisnik: Tvornica šećera Osijek) te N 2005 (brzo uzimanje uzoraka do 30 cm dubine, korisnik: Vupik d.d.).

Ovim putem koriste priliku pozvati sve zainteresirane na prezentaciju koju organiziraju zajedno sa njihovim ino principalom Bodenprobetechnik Nietfeld GmbH te tvrtkom Sjemenske kulture d.o.o.

Prezentirati će Speedprob uređaj za brzo uzimanje uzoraka tla u hodu, uzimanje uzoraka na dubinama od 12-30 cm pri brzinama od 8-12 km/h čime se uzimanje 16 uzoraka tla može kompletirati u svega 4 minute (ovisno o uvjetima na terenu).

Prezentacija će se održati u utorak 24.09.2013. godine s početkom od 11:00 sati na poljima tvrtke Sjemenske kulture d.o.o. koja se nalaze na cesti Osijek-Klisa prije ulaska u Tenju.

Foto: Stock.xchng


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Slavonski poljoprivrednici danas su traktorima stigli u središte Đakova, ispred Župne crkve Svih Svetih, gotovo na samom korzu. #prosvjed
Uskoro više!
Foto: Željka Rački-Kristić