Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poziv
  • 25.10.2013. 10:36

Prezentacija traktora Claas Arion 630 CIS

Dođite na prezentaciju novog CLAAS Ariona 630 CIS i uvjerite se u njegovu kvalitetu i vrhunske preformanse

  • 1.162
  • 110
  • 0

Tvrtka Jerković - generalni zastupnik Claas-a, poziva sve zainteresirane da im se pridruže na prezentaciji rada novog Ariona CIS 630. Nova generacija Arion-a serije 600 po prvi puta stiže u Slavoniju, a u njegove iznimne radne sposobnosti i mogućnosti moći ćete se uvjeriti u nedjelju, 27. listopada 2013.g. na imanjima

  • OPG Pavić, Ivanovci Đakovački - cesta Ivanovci Kuševac, 10h
  • OPG Živković , Selci Đakovački - cesta Đakovo - Selci, 15h

Cilje prezentacije je predastaviti manevarske sposobnosti i mogućnosti rada traktora Arion za kojeg će biti "prikačen" plug Kverneland LS s 4 brazde. Na sva Vaša pitanja vezana za odabir mehanizacije ili radnim performansama odgovorit će Vam educirani djelatnici tvrtke Jerković.

Novi Claas Arion 630 CIS - dostupan u Koški

Pregledna kabina koja pruža široko vidno polje, visoke radne preformanse, mala potrošnja goriva, stabilan rad prilikom velikih opterećenja samo su neke od odlika ovog traktora. Izvanredne stabilnosti (kako na cesti tako i u polju) i vučne snage istovremeno pruža iznimne manevarske sposobnosti. Dođite i uvjerite se u Claas-ovu kvalitetu.

Molimo sve zainteresirane da se za više informacija o samoj prezenaticiji obrate na slijedeći broj telefona: Marko Bučanović 091 / 233 - 93 -75


Tagovi

Claas Arion Traktor Plug Kabina Đakovo


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner