Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam gospodarstva
  • 04.04.2014. 14:00

Preko 700 izlagača na sajmu Mostar 2014.

Mostarski sajam gospodarstva ove godine će, od 7. do 12. travnja, ugostiti 700 izlagača iz ukupno 20 zemalja

  • 131
  • 11
  • 0

Sedamnaesti međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2014. održat će se od 8. do 12. travnja na prostoru Slobodne zone Hercegovina, a očekuje se sudjelovanje oko 700 izlagača iz 20 zemalja.

Na oko 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora, u najvećoj mjeri bit će zastupljeno bosanskohercegovačko poduzetništvo te izlagači zemalja iz okruženja, i to Hrvatske, Srbije i Slovenije, kao i predstavnici iz Švicarske, Italije, Rusije i Njemačke.

Direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak naglasila je kako je vrlo zadovoljna što su sajamski kapaciteti u cjelosti popunjeni i što je mostarski sajam, usprkos teškoj gospodarskoj, socijalnoj i političkoj situaciji u zemlji, nastavio svoj kontinuitet održavanja.

"Organizacija ovogodišnje manifestacije zahtjevala je puno više truda nego prethodnih godina. Očekivali smo kako će biti vrlo teško, ali nakon uloženog maksimuma, možemo biti sretni što smo i ove godine popunili sajamske kapacitete", istaknula je gđa. Bošnjak.

Što Vas očekuje na ovogodišnjem Sajmu gospodarstva Mostar 2014?

Uz opću sajamsku manifestaciju, na kojoj će biti predstavljene sve grane gospodarstva, održat će se Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije, kao i Sajam informacijskih tehnologija. Mostarski sajam u suradnji sa svojim partnerima organizira i niz konferencija, okruglih stolova i radionica, od kojih izdvajamo:

  • "Razvojem softwera do razvoja regije"
  • "Turizam i razvoj"
  • "Obnovljivi izvori energije"
  • "Značaj sustava upravljanja i tržišnog poslovanja u EU okruženju"
  • "Predstavljanje Švicarskog programa poticanja uvoza u EU i Švicarsku"

U sklopu Sajma turizma biti će predstavljena domaća i regionalna vinarska proizvodnja, autohtona hercegovačka kuhinja te dodjeljene nagrade najboljim vinima. Uz bogat kulturno-zabavni program bit će upriličena i dodjela BiH biznis nagrade Gazela 2014. Na svečanosti otvorenja sajma, u utorak, 8. travnja, očekuje se dolazak visokih izaslanstva iz zemlje i regije.

Izvor: fena.ba


Tagovi

Mostar Dalfina Bošnjak Mostarski sajam Sajam gospodarstva Vina BiH Sajam turizma Gazela


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]