Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prehrambeni sajam
  • 15.02.2014. 16:00

Prehrambeni sajam Tavola 2014.

Sajam Tavola, smješten u srcu Europe, idealno je mjesto za proizvođače prehrambenih proizvoda i finih delikatesa

  • 191
  • 13
  • 0

U belgijskom gradu Kortrijku, od 16. do 18. ožujka 2014. godine, održat će se 17. međunarodni sajam prehrambenih proizvoda i delikatesa - Tavola 2014. Ovaj sajam idealno je mjesto za profesionalne susrete iz sektora fine delikatesne hrane i svježih proizvoda. Prošli događaj, održan 2012., bio je iznimno uspješan. Na gotovo 11.000 m² izložbene površine predstavilo se oko 400 izlagača iz 12 zemalja, među kojima i Hrvatska.

Na sajmu je moguće pronaći: slastičarske, pekarske i mliječne proizvode, alkoholna i bezalkoholna pića i napitke, kavu i čaj, fine delikatese, gurmanske proizvode i specijalitete, ribu i morske plodove, smrznutu hranu, meso, suhomesnate proizvode, organsku hranu i piće, proizvode od voća i povrća, gotova jela, kao i domaće proizvode i etno hranu.

U organizaciji HGK i EEN - Europske poduzetničke mreže, hrvatski proizvođači na sajmu Tavola po prvi puta su nastupili 2012. godine. Zajedničkim nastupom na štandu HGK posjetiteljima su prezentirali i ponudili visokokvalitetne sorte maslinovog ulja iz Istre i Dalmacije, proizvode od tartufa, čitavu paletu ribljih proizvoda, tradicionalne kvalitetne proizvode višnje maraske te proizvode od tjestenine i povrća.

EEN mreža također je omogućila hrvatskim poduzetnicima sudjelovanje u poslovnim razgovorima s europskim tvrtkama koje žele obogatiti i proširiti svoju ponudu novim kvalitetnim proizvodima. Ostvareni su mnogobrojni kontakti s predstavnicima maloprodajnih i veleprodajnih kompanija, uvoznicima prehrambenih proizvoda i trgovcima delikatesama.

Na prošloj Tavola-i sudjelovalo je 18.000 posjetitelja iz 27 zemalja. U sklopu sajma održava se tzv. Golden Tavola na kojoj se predstavljaju nagrađivani noviteti iz područja gastronomije.

Više informacija možete saznati: www.tavola-xpo.be


Tagovi

Belgija Tavola Prehrambeni sajam Delikatese HGK Kortrijk Maslinovo ulje Tartufi


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs