Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija vinara
  • 03.02.2014. 16:30

Predstavljeni vinari Bjelovarske županije

Dvadesetak vinogradara, podrumara i proizvođača vina s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, predstavilo je svoje proizvode u Gudovcu

Foto: depositphotos, Happyalex
  • 228
  • 16
  • 0

Na sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru, u petak, 31. siječnja 2014. godine održana je prezentacija vinara Bjelovarsko-bilogorske županije. Time je najavljen početak ovogodišnje sezone sajmova u Bjelovaru, a bilo je riječi i o mogućnosti osnivanja nove manifestacije.

U jednoj od sajamskih hala okupilo se dvadesetak vinogradara i podrumara, proizvođača vina i voćnih vina s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. "To je jedan od naših ambicioznih ciljeva. Krećemo s pojačavanjem segmenta prehrane, koji do sada na našem sajmu nije bio dovoljno zastupljen, a ovo je manifestacija kojom probijamo led. Ideja je promovirati vinogradare i vinare Bjelovarsko-bilogorske županje jer su oni relativno mladi, a ovakvu manifestaciju zaslužuju s obzirom na rezultate koje postižu.", rekao je direktor Bjelovarskog sajma, gdin. Davorin Posavac.

Napomenuo je kako je cilj promovirati vinare i na taj im način pomoći i ohrabriti ih u njihovu radu. Da bi cijela priča bila ljepša, napominje gdin. Posavac, "imamo kontakte s gostujućim vinskim regijama koje su poduprle ovu manifestaciju".

Foto: depositphotos, Happyalex


Tagovi

Vinarstvo Vinogradarstvo Bjelovar Davorin Posavac Podrumari Gudovac Manifestacija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.