Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prezentacija
  • 23.05.2015. 16:10

Predstavljanje EU natječaja za bespovratna sredstva

Predstavljanje EU natječaja za bespovratna sredstva namijenjena proizvodnji u Županijskoj komori Osijek 10. lipnja 2015.

  • 425
  • 40
  • 0

U Županijskoj komori Osijek će se 10. lipnja u 11 sati održati predstavljanje dvaju natječaja Ministarstva poduzetništva i obrta - Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju malog i srednjeg poduzetništva.

Cilj prezentacija je upoznati poduzetnike s navedenim natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije. Također, bit će predstavljene i potporne aktivnosti HBOR-a te komercijalnih banaka koje su na raspolaganju poduzetnicima kao dodatni izvori sufinanciranja projekata. Prezentacije su namijenjene poduzetnicima - potencijalnim prijaviteljima projekata na jedan od navedenih natječaja.

Iz Europskog fonda za regionalni razvoj poduzetnicima će u sklopu ova dva Poziva biti dodijeljeno ukupno 1,13 milijardi kuna bespovratnih sredstava: 760.000.000 kuna za natječaj Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu, odnosno 357.200.000 kuna za natječaj Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP.

Prijave na natječaje započinju 11. svibnja 2015. godine. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenih Poziva na dostavu projektnih prijava do 31. prosinca 2020. godine, odnosno do iskorištenja sredstava. Prezentaciju organizira Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR) te Hrvatskom udrugom banaka.

Sudjelovanje na prezentaciji natječaja je besplatno, a potrebno ga je potvrditi najkasnije do 9. lipnja popunjavanjem online prijavnice.

  • Ivana Erak, Tel: 031/223-852, ierak@hgk.hr

Tagovi

Županijska komora Osijek Europski fond Regionalni razvoj HGK MPO Izgradnja proizvodnih kapaciteta Natječaji Dokumentacija Poduzetnici HBOR


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]