Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 16.03.2016. 12:30

Predstavite se na Sajmu lova i ribolova

SALORI se ove godine održava od 15. do 17. travnja 2016. na već dobro poznatoj lokaciji sajamskog prostora Pampas.

  • 447
  • 35
  • 0

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira trinaestu po redu sajamsku priredbu - SALORI 2016., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma prerasta u najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Razvoj sajamske priredbe lova i ribolova

SALORI, sajam lova, ribolova i turizma, i ove se godine održava od 15. do 17. travnja 2016. na već dobro poznatoj lokaciji sajamskog prostora Pampas. Prirodno okruženje slavonsko-baranjske regije s bogatom lovnom osnovicom i ribljim fondom, obilje slavonskih šuma i riječnih tokova, kao i gospodarska obilježja slavonsko-baranjske regije osnovni su temelj razvoja sajamske priredbe lova i ribolova.

"Uz podršku Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, punu angažiranost i učinkovitost Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije, Športsko-ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Osječkog sajma profesionalno je organizirano prethodnih dvanaest izuzetno uspješnih sajamskih priredbi. Stoga smo uvjereni da će trinaesta premašiti ostvarene rezultate", istaknuli su organizatori ove sajamske manifestacije.

Ispod članka u dokumentima možete preuzeti Prijavu za izlaganje ukoliko ste zainteresirani za nastup na ovoj sajamskoj priredbi. Rok prijave za izlagače je 30. ožujka 2016.

Prijave za izlaganje su u tijeku

SALORI je idealno mjesto za predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta regije u kojoj se održava dodatno će obogatiti obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Ispod članka u dokumentima možete preuzeti Prijavu za izlaganje ukoliko ste zainteresirani za nastup na ovoj sajamskoj priredbi. Rok prijave za izlagače je 30. ožujka 2016.

"Ponosni smo na dosadašnje ostvarene rezultate, stoga vas pozivamo da nam se pridružite na ovogodišnjoj sajamskoj priredbi. Pokažimo opravdanost pridjeva prelijepa Hrvatska", zaključili su organizatori.

MOTOMOBIL za ljubitelje automobilske industrije

Također, za vrijeme trajanja 13. Sajma lova, ribolova i turizma održat će se i, dvadesetu godinu za redom, sajam automobila i prateće industrije- MOTOMOBIL.

Sajam automobila je značajna sajamska priredba za brojne brojne zaljubljenike u automobile i motore na kojoj će se moći vidjeti revijalna događanja, zanimljive prezentacije i premijere novih vozila. Posjetitelji će imati priliku vidjeti izložene brojne automobile, motore, skutere kao i ostalu ponudu i novitete iz prateće industrije.


Dokumenti


Tagovi

Osječki sajam SALORI MOTOOMOBIL Sajam lova Ribolova i turizma Pampas


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Druga strana kiše... Užas.. :(