Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predavanje
  • 10.12.2015. 09:25

Prednosti i mogućnosti proizvodnje fajferice

U Općinskoj vijećnici Općine Antunovac u Antunovcu, u četvrtak, 10. prosinca 2015. godine, u 11,00 sati, LAG Vuka-Dunav organizira predavanje na temu Zaštita mesa crne slavonske svinje oznakom izvornosti.

  • 222
  • 49
  • 0

U Općinskoj vijećnici Općine Antunovac u Antunovcu, Braće Radića 4, u četvrtak, 10. prosinca 2015. godine, u 11,00 sati, LAG Vuka-Dunav organizira predavanje na temu Zaštita mesa crne slavonske svinje oznakom izvornosti - Prednosti i mogućnosti proizvodnje za gospodarski i društveni razvoj ruralnih područja. Predavanje će održati doc.dr.sc. Vladimir Margeta s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Poziv je otvoren svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima i stočarima. Proces zaštite mesa crne slavonske svinje započeo je na nacionalnoj razini oznakom zaštite izvornosti, tj. najvišim stupnjem zaštite poljoprivrednog i prehrambenog proizvoda.

Kroz zaštitu proizvoda oznakom izvornosti stječu se uvjeti za ostvarivanje veće cijene proizvoda na tržištu što izravno utječe na veću dohodovnost i profitabilnost svih uzgajivača crne slavonske svinje, uspostavu kontroliranog sustava proizvodnje i kvalitete te sljedivost koja će jamčiti da je tako označeni proizvod proizveden u kontroliranim uvjetima koji su u skladu s kriterijima dobrobiti i zdravlja svinja te u funkciji zaštite okoliša.


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Alen Dinar je mladi poljoprivrednik iz Visokog. Za njegovu proizvodnju kažu da je najljepša lokalna priča ispisana jezikom prirode. Uskoro donosimo priču s njegovog gazdinstva, ali i odgovore na Vaša pitanja! Pišite ih u komentarima 👇 #seo... Više [+]