Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predavanje
  • 10.12.2015. 09:25

Prednosti i mogućnosti proizvodnje fajferice

U Općinskoj vijećnici Općine Antunovac u Antunovcu, u četvrtak, 10. prosinca 2015. godine, u 11,00 sati, LAG Vuka-Dunav organizira predavanje na temu Zaštita mesa crne slavonske svinje oznakom izvornosti.

  • 232
  • 49
  • 0

U Općinskoj vijećnici Općine Antunovac u Antunovcu, Braće Radića 4, u četvrtak, 10. prosinca 2015. godine, u 11,00 sati, LAG Vuka-Dunav organizira predavanje na temu Zaštita mesa crne slavonske svinje oznakom izvornosti - Prednosti i mogućnosti proizvodnje za gospodarski i društveni razvoj ruralnih područja. Predavanje će održati doc.dr.sc. Vladimir Margeta s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Poziv je otvoren svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima i stočarima. Proces zaštite mesa crne slavonske svinje započeo je na nacionalnoj razini oznakom zaštite izvornosti, tj. najvišim stupnjem zaštite poljoprivrednog i prehrambenog proizvoda.

Kroz zaštitu proizvoda oznakom izvornosti stječu se uvjeti za ostvarivanje veće cijene proizvoda na tržištu što izravno utječe na veću dohodovnost i profitabilnost svih uzgajivača crne slavonske svinje, uspostavu kontroliranog sustava proizvodnje i kvalitete te sljedivost koja će jamčiti da je tako označeni proizvod proizveden u kontroliranim uvjetima koji su u skladu s kriterijima dobrobiti i zdravlja svinja te u funkciji zaštite okoliša.


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."