Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gospodarenje šumama
  • 21.01.2017. 19:30

Predavanje o gospodarenju šumama u Lasinji

Dana 23.01.2017. u 10 sati u prostorijama Općine Lasinja biti će predstavljeni radovi na uređivanju privatnih šuma na području gospodarske jedinice "Lasinja-Sjeničak".

Foto: cafepampas/pixabay.com
  • 1.472
  • 71
  • 0

Dana 23.01.2017. u 10:00 sati u prostorijama Općine Lasinja, Lasinjska cesta 19, Lasinja biti će predstavljeni radovi na uređivanju privatnih šuma na području gospodarske jedinice "Lasinja-Sjeničak".

Program obuhvaća katastarske općine: Banski Kovačevac, Donji Sjeničak, Gornji Sjeničak, Sjeničak Lasinjski, Desni Štefanki, Desno Sredićko, Dugo Selo, Lasinja, Stipan i Trepča.

Naručitelj radova izrade programa gospodarenja šumama šumoposjednika za gospodarsku jedinicu "Lasinja-Sjeničak" je Savjetodavna služba. Izvođač radova je Pro Silva d.o.o., Trg senjskih uskoka 1-2, 10 020 Zagreb.

Pozivaju se svi zainteresirani šumoposjednici i predstavnici Općine Lasinja, Općine Gvozd i Grada Karlovca da se odazovu predavanju. Predavanje organizira i vodi Savjetodavna služba Karlovačke županije. Za Savjetodavnu službu viši stručni savjetnik za šume šumoposjednika Matija Volner, a za izvođača radova Denis Stojsavljević.

Foto: cafepampas/pixabay.com


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Gospodarenje šumama Karlovac Lasinja-Sjeničak Program Predavanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto #Životinje Skakavac s mora ispod modrog neba🦗🏖